TEST

Tietoja

Tervetuloa radio-ohjattavia.com sivustolle! Mikä onkaan tämän sivuston tarina?

Harrastin itse radio-ohjattuja autoja, lennokkeja, ja veneitä ollessani 12-15 vuotias. Sitten kuitenkin 15-vuotiaana möin kaikki radio-ohjattavat ”kamani” (radio, servot, pakki), ostaakseni minkäs muun, kuin Tunturi -87 vuosimallia olevan Super Sport mopon. Radio-ohjattavista vempeleistä muistoksi jäi vanhempien autotalliin ne kaikki itse rakennetut laitteet; veneitä, lentokoneita ja autoja. Ilman radiota, niistä ei ole paljoa käytännön iloa ollut, silmämääräistä kylläkin, sillä áina silloin tällöin siellä autotallissa käydessä ihmettelen, miten taitava olenkaan käsistäni nuorena ollut.

Vuosia kului, ja olen nyt pitkälti yli 30-v. Huomasin tässä välissä, että radio-ohjattavien suosio tuntui jopa kasvavan. Pieniä liikeitä on vuosin mittaan ilmestynyt sinne tänne, ja nettikaupoissakin tarjonta on varsin laajaa. Tai oikeammin netistä saa mitä vain. Tekniikan kehittyessä nykyään myös jo varsin pienellä rahalla pääsee mukaan, rc-laitteiden kanssa hauskuuttelemaan.

Eli niin siinä kävi, että ostin kuin ostinkin sitten muutama vuosi sitten ensimmäisenä ”paluulaitteena” pienen sisällä lennettävän helikopterin. Se tietenkin innostutti, ja olen sen jälkeen ostanut muutaman muunkin laitteen. Ja kappas vaan… vanha harrastus on palanut.

Koska pidän kirjoittamisesta, olen ajattelin perustaa pienehkön blogin aiheesta. Painopisteenä tällä saitilla ajattelin käsitellä edullisemman pään sekä keskihintaisia laitteita, ja paikat mistä niitä saa. Kun itse nyt olen jo muutaman vempaimen ostanut, olen samalla oppinut käytännössä mistä niitä saa.

Toivottavasti kokemuksistani on muillekin hyötyä, ja pistäkää ihmeessä palautetta, jos sellaista tulee mieleen.

– Harri 

Kommentteja, yhteys, palautetta

Olen kiitollinen palautteesta ja pyrin vastaamaan viesteihin mahdollisimman pian, jos tarve.