TEST

Roboshopilla laaja radio-ohjattavien verkkokauppa

Roboshop tarjoaa netissä laajasti lennokeita, gadgettejä sekä erilaisia radio-ohjattavia vempaimia. Nettikauppa on tarkoitettu alan harrastelijoille. Kyseessä on hyvin toimiva verkkokauppa, joka tarjoaa hyvät hinnat, laadukkaat tuotteet ja luotettavan toimituksen.

Roboshop-nettisivut ovat selkeät ja helposti navigoitavat. Tuotteet on lajiteltu eri kategorioihin. Lisäksi asiakkaalla on mahdollisuus etsiä sivulta haluamaansa tuotetta, sillä sivun yläkulmassa on kätevä hakukone. Sivuston kategorioihin kuuluu autot, helikopterit, lennokit, tankit, veneet, lelut, oheislaitteet ja tarvikkeet. Tuotteita on niin alan aloittelijoille kuin edistyneemmillekin. Valinnan varaa on paljon niin lapsille kuin aikuisillekin, joten jokainen radio-ohjattavista kiinnostunut löytää varmasti mieleisensä tuotteen sivustolta.

Kun olet valinnut haluamasi kategorian, voit vielä valita alakategoriasta, joko lapsille suunnatut vempaimet tai edistyneimmille suunnatut tuotteet. Tämän jälkeen voit lajitella tavarat eri hintaryhmien mukaan. Mikäli etsit edullisempia vempaimia, voi valita valikosta edullisimman hintahaitarin. Tämän lisäksi voit etsiä tuotteita myös valmistajan mukaan. Kauko-ohjattavista autoista löytyy tällä hetkellä esimerkiksi lapsille Silverlit-merkkisiä autoja ja edistyneemmille HBX-merkkisiä miniatyyrikulkupelejä.

Lennokki- ja Helikopteri-kategoriasta löytyy sellaisia valmistajia kuin Silverlit, Arttech ja TechToys. Oheislaitteista ja tarvikkeista löytyy paljon kaikenlaisia kauko-ohjaukseen liittyviä tuotteita. Tällaisia tavaroita ovat esimerkiksi erilaiset akut, laturit ja liittimet.

Roboshopissa teet tilauksen helposti ja vaivattomasti

Roboshop on käyttäjäystävällinen nettikauppa. Tässä verkkokaupassa tilauksen teko on erittäin nopeaa ja kätevää. Voit helposti navigoida sivulla ja etsiä haluamasi tuotteet. Kun olet tehnyt ostospäätöksen, klikkaat vain laita ostoskoriin -linkkiä. Tämän jälkeen kyseinen tuote lisätään tilaukseesi. Kun olet lisännyt koriisi kaikki haluamasi tuotteet, voit mennä täyttämään tilauslomakkeen. Voit täyttää tilauslomakkeen, joko vierailijana tai sitten luoda sivulle tunnukset. Tunnustenluonti on usein kannattavaa, mikäli olet alanharrastelija ja uskot jatkossakin käyttäväsi kyseisen verkkokaupan palveluita.

Roboshopissa toimivat maksuvälineenä yleisimmät kortit. Tilaus toimitetaan sinulle aina mahdollisimman pian. Mikäli sinulla on kysyttävää Roboshop palvelee numerossa: 020 755 90 66. Asiakaspalvelu on ystävällistä ja asiantuntevaa ja palvelunumero on auki arkisin 10 – 18 välillä. Roboshopin sivuilta voit tilata myös nettikaupan uutiskirjeen, jonka avulla saat ensimmäisenä tiedon uusista tarjouksista ja tuotteista.

Roboshop-verkkokauppa on erinomainen paikka tilata uusimmat radio-ohjattavat ja niihin liittyvät oheistuotteet. Saat nettikaupasta haluamasi rc-autotuotteet monesti edullisemmin kuin muualta. Sivulta voit helposti tilata tuotteet myös lahjaksi. Verkkokaupan tarjonta on laaja ja tuotteita löytyy varmasti kaikenlaisille radio-ohjauksen ystäville. Suuri osa tämän nettikaupan tuotteista on varmasti monen ikäisen pojan unelmalahja. Voit siis muistaa pikkuista tai vähän vanhempaakin lasta syntymäpäivänä tai jouluna tilaamalla Roboshop-sivulta uuden radio-ohjattavan vempaimen, joka tuo varmasti iloa arkeen. Tuotteet kestävät kulutusta ja niillä jaksaa leikkiä pitkään. Tämä kauppa tarjoaa laajan valikoiman sellaisiakin vempaimia, jotka soveltuvat parhaiten vanhemmille alan harrastajille (ts. tottuneille kauko-ohjattavien käyttäjille).

Radio-ohjattavilla vempaimilla on suuri fanipohja, ja kauko-ohjattavat ovat monen nuoren mielenkiinnonkohde. Tälle harrastukselle onkin perustettu paljon kerhoja ja klubeja. Vuosittain järjestetään jopa kauko-ohjattavat kilpailuja, joissa esimerkiksi kilpaillaan nopeudesta tms. Radio-ohjattavista kiinnostuneet kutsuvat itseään RC-harrastajiksi. Melkeinpä kaikilla isoimmilla paikkakunnilla on paikkakunnan oma RC-harrastajien kerho. Tämän lisäksi on esimerkiksi erikoistuneimpia kerhoja kuten lennokki tai auto-kerhoja, jotka ovat erikoistuneet vain nimeltä mainittuihin kauko-ohjattaviin. Tällaisiin kerhoihin kuuluvien on syytä tutustua Roboshop-kauppaan, mikäli he eivät ole jo sitä tehneet. Tältä sivulta löytyy heille varmasti runsaasti mieluisia vempaimia.