TEST

Nikko autot ovat suosittuja leluja

Nikko autot ovat japanilaisia kauko-ohjattavia autoja, jotka ovat saaneet suuren suosion maailman laajuisesti. Moni muistaa lapsena omistaneensa kyseisen merkin radio-ohjattavan auton. Merkki on säilyttänyt suosionsa nykypäivään saakka ja lapset jaksavat yhä leikkiä Nikkon valmistavilla radio-ohjattavilla autoilla. Tämän merkin autot ovat kestäviä ja laadukkaita leluja, jotka noudattavat Euroopan turva- ja laatustandardeja. Lapsesi ei tule pettymään, mikäli ostat hänelle lahjaksi tämän merkin radio-ohjattavan. Poikasi tai tyttösi viihtyy paremmin myös ulkona kun hän pääsee testaamaan uutta vempaintaan.

Nikko autot ovat lasten ikisuosikkeja. Tämä merkki perustettiin Japanissa helmikuussa 1958, joten merkillä on jo pitkät perinteet. Nikko onkin alan ammattilainen, jolla on vuosikymmenten kokemus radio-ohjauksesta. Nikko aloitti vaatimattomasti yhdellä pienellä tehtaalla, jossa valmistettiin kauko-ohjattavien autojen lisäksi metallimuotteja. 60-luvun puolivälissä kysynnän kasvaessa jatkuvasti kauko-ohjattavista tuli Nikkon päätuote. Pian tämän jälkeen Nikko laajeni nopeasti. Uusia tehtaita perustettiin myös Japanin ulkopuolelle Kiinaan ja Malesiaan.

Nikko kertoo sivullaan, että heidän tekemänsä tuotteet on aina pyritty valmistamaan korkealaatuisesti. Lisäksi tuotteiden valmistuksessa noudatetaan Euroopan lainsäädäntöä sekä turvallisuusstandardeja. Kaikki Nikko-tuotteet on testattuja ja hyväksi todettuja. Markkinoille ei haluta päästää testaamattomia Nikko-autoja. Näin yritys takaa tuotteidensa laadun.

Nikko autot löydät netistä hyvään hintaan!

Nikkon valmistamia radio-ohjattavia on tarjolla monien lelukauppojen lisäksi myös useissa nettikaupoissa. Netistä saatkin monesti Nikko tuotteet edullisesti ja kätevästi. Malleja on runsaasti, joten valikoimista löytyy varmasti kelle tahansa mieluisa vempain. RC-autot ovat kehittyneet paljon alkuajoistaan. Nykyään monet niistä näyttävät oikeilta autojen pienoismalleilta. Malleja löytyy niin Formula-auton mallisia kuin hummereita ja minejäkin.

Nikko Mega Machine on hurja vempain, joka näyttää nelivetoautolta isoine renkaineen. Tällä autolla on kiva huristella vaikeammassakin maastossa. Nikko Ford Fiesta taas muistuttaa enemmän ralliautoa. Tällä autolla ajaa lujaa ja tämä soveltuukin loistavasti esimerkiksi amatööri RC-ralleihin. Tämä auto kulkee parhaimmillaan lähes 9 km/tunnissa. Nikko Citroen on tälle autolle loisto kilpailija, sillä se saavuttaa myös samanlaisen nopeuden. On oikeastaan makuasia kummasta mallista pitää enemmän. Molemmat ovat tyylikkäitä autoja. Nikko Panther puolestaan päihittää nopeudellaan aiemmin mainitut mallit mennen tullen. Nikko Panther näyttää ulkoisesti Formula-auton tyyliseltä autolta ja se saavuttaa jopa hurjan 40 kilometrin tuntinopeuden. Tämä auto onkin tarkoitettu alan edistyneemmille, eikä niinkään sovellu aivan pienimmille lapsille. Nikko Porche soveltuu luksusta haluavalle. Tämä malli on erittäin tyylikäs ja hienostunut ja yltää jopa 25 kilometrin tuntinopeuteen.

Yllä mainittujen mallien lisäksi Nikkolta löytyy laajasti paljon muitakin RC-autoja. Kannattaa mennä tutustumaan eri malleihin netissä. Valinnanvarasta ei ole pulaa, joten löydät kyllä varmasti itsellesi mieluisan auton. Ennen hankintaa kannattaa miettiä, mihin käyttötarkoitukseen autoa enimmäkseen käyttää. Haluaako sillä kilpailla ralleissa vai haluaako sitä käyttää vaikeassa maastossa? Vai onko kyseessä kenties lahja pienemmälle lapselle? Mikä tahansa käyttötarkoitus on, siihen löytyy varmasti sopiva Nikkon valmistama vempain.

Kun olet päättänyt mikä on itsellesi paras RC-auto, on tilauksen teko netissä helppoa. Lisäät vain kyseisen mallin ostoskoriisi ja menet täyttämään tilaustiedot. Maksuvälineinä käy netissä yleensä useimmat kortit sekä verkkopankit. Tilauksenteko tunnetuissa nettikaupoissa on turvallista ja tuotteet toimitetaan sinulle nopeasti.

Conclusion Rating
Hauskuus Rating Rating Rating Rating Rating
Meininki Rating Rating Rating Rating Rating