TEST

Kategoria ”muut RC-kaupat”

Tässä vielä eri verkkokauppoja, joista voit tilata radio-ohjattavia vempaimia ja tarvikkeita hyvään hintaan. Tällaisia kauppoja ovat esimerkiksi Superkauppa.fi, Lelut24.fi ja Lelufantti.com.

Superkauppa.fi ei ole erikoistunut RC-autoihin vaan tämä verkkokauppa myy tuotteita ja tavaroita oikeastaan laidasta laitaan. Valikoima on todella laaja ja tuotelistalla on myös ihan kiva RC-tarjonta. Tarjolla on autojen lisäksi mm. helikoptereita ja veneitä sekä varaosia ja tarvikkeita. Hinnat ovat suhteellisen edulliset ja verkkokauppa toimittaa tuotteet nopeasti ja luotettavasti. Superkauppa.fi onkin kerännyt jo lojaalin asiakaskunnan ja monta fania sosiaalisessa mediassa. Tämä verkkokauppa ilmoittaa uusimmista tarjouksistaan yms. Facebook-sivuillaan. Kannattaa siis tykätä tästä sivusta, niin saat tiedon edullisista diileistä ensimmäisten joukossa.

Lelut24.fi on suuri verkossa toimiva kotimainen lelukauppa. Koska Lelut24.fi on lelukauppa on tällä sivustolla myydyt RC-tuotteet enimmäkseen leluja, eikä tämä sivu välttämättä ole paras valinta edistyneemmälle alan harrastajalle. Sivustoon kannattaa toki silti tutustua, koska voit tehdä täältä erittäin hyviä löytöjä. Hinnat ovat todella edullisia ja sivuilla on laaja valikoima myös muita leluja. Verkkokauppaa on helppo ja kätevä käyttää ja tilausten teko onnistuu vaivatta. Toimitus on nopeaa ja kauppa lupaakin laittaa paketit eteenpäin jo samana päivänä, mikäli tilaus on maksettu ennen 14.30. Kauppa osallistuu myös hyväntekeväisyyteen ja lahjoittaa rahaa lastenklinikoiden kummeille jokaisesta Facebook-tykkäyksestä.

Lelufantti.com kutsuu itseään Suomen valtavimmaksi lelukaupaksi, eikä tämä kaukana olekaan totuudesta, sillä tällä verkkokaupalla on tarjolla valtava määrä erilaisia tuotteita. Kyseessä on leluihin erikoistunut verkkokauppa, joten RC-tarjonta on keskittynyt pääsääntöisesti lapsiin. Tämä nettikauppa on erittäin luotettava ja toimitus on huippunopea. Lelufantti lupaa toimittaa tuotteet aina 1 – 3 arkipäivän sisällä. Radio-ohjattavien autojen lisäksi Lelufantti myy myös veneitä ja lennokkeja. Maksutapoina toimivat laskutus, verkkopankit sekä yleisimmät kortit.